Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

7 ποιήματα που αξίζει να έχεις διαβάσει (έστω μια φορά) στη ζωή σου

 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, το Cosmo.gr επιλέγει επτά ποιήματα - σταθμούς που αξίζουν την προσοχή σου. Υπάρχουν κι άλλα, ναι, ναι, το ξέρουμε...

Σοκαριστικός ο υγειονομικός χάρτης της Ελλάδας του Μνημονίου: Βία, ναρκωτικά & ψυχικά νοσήματα!

Αύξηση των ψυχικών διαταραχών, κλιμάκωση της σχολικής βίας, επιδείνωση της χρήσης τοξικών ουσιών και επανεμφάνιση λοιμωδών νοσημάτων, είναι μερικές μόνο από τις θλιβερές  διαπιστώσεις των στοιχείων που παρουσιάστηκαν στον πρώτο Υγειονομικό Χάρτη που συντάχθηκε στη χώρα μας, όπως

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Η Εντολή της Τζώρτζια των ΗΠΑ: Να αφανιστεί το 93% του πληθυσμού της γης .H ιστορία του Μνημείου του Θανάτου!!ΒΙΝΤΕΟ

Στην πολιτεία Τζώρτζια των ΗΠΑ υπάρχει ένα πέτρινο δημιούργημα από 6 πλάκες βάρους άνω των 100 τόνων, το οποίο μιλάει για έλεγχο της αναπαραγωγής και μείωση του πληθυσμού της γης... κάτω από τα 500 εκατ....!!!
Αυτές οι τεράστιες γρανιτένιες πλάκες με τις δέκα εντολές της νέας εποχής που ζούμε τώρα, δημιουργούν πολλά ερωτηματικά και αποτελούν σημείο συναντήσεων, συγκρούσεων και φυσικά τουριστική ατραξιόν.

Λάβρος κατά των πολιτικών που "απολαμβάνουν μισθούς ηγεμονικούς" ο Μητροπολίτης Κόνιτσας Ανδρέας

Λάβρος κατά των πολιτικών που "απολαμβάνουν μισθούς ηγεμονικούς" ο Μητροπολίτης Κόνιτσας Ανδρέας στο μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Αφού κανει μια αναφορα στα ιστορικά γεγονότα σημειώνει για το σήμερα συγκρίνοντας τους ήρωες με τους σημερινούς πολιτικούς  Αγαπητοί μου Χριστιανοί,

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Γιατί έχουμε το τιμόνι αριστερά και γιατί σε άλλες χώρες στα δεξιά;

Perierga.gr - Οδήγηση αριστερά ή δεξιάΌλοι μας έχουμε συνηθίσει το τιμόνι από την αριστερά πλευρά του αυτοκινήτου και μας φαίνεται παράξενο όταν σε ορισμένες χώρες το έχουνε από δεξιά. Και όποτε πηγαίνουμε σε αυτές τις χώρες… μας φαίνεται παράξενο και γελάμε ή μας πατάνε!
Γιατί όμως γίνεται αυτό; Πού έχει τις ρίζες της αυτή η…παραξενιά;

2.150 Έλληνες ξυρίστηκαν ταυτόχρονα για ρεκόρ Γκίνες!

Ρεκόρ γκίνες στο ξύρισμα κέρδισαν οι Έλληνες αφήνοντας πίσω τους Ινδούς. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Θεσσαλονίκη πάνω από 2000 αξύριστοι άντρες πήραν συμμετοχή για την μεγάλη νίκη. Δυο χιλιάδες εκατό πενήντα άντρες με ταυτόχρονες κινήσεις και με πολύ προσοχή, κατάφεραν να σπάσουν το ρεκόρ και να δώσουν στην Ελλάδα την πρωτιά και το μεγάλο βραβείο.

ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΩΤΑΤΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΛΗΔΕΣ

Είχα πει σε χρόνο ανύποπτο ότι οι 250.000 λαμογιώτατοι αντιστασιακούληδες που παρανόμως συνταξιοδοτήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ, θα αποτελούν μέχρι την ημέρα που θα αποδημήσουν εις Κύριον τον «άχρι θανάτου πιστό» γενιτσαροψηφοφορικό στρατό του κινήματος.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Πώς σώθηκαν τα ελληνικά στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης

Ο κλασικός φιλόλογος Ντάγκλας Μακ Ντάουελ, μελετητής των αττικών ρητόρων και του αρχαίου ελληνικού δικαίου, εκδότης και μεταφραστής του Δημοσθένη και του Αριστοφάνη και δάσκαλος επί τριακονταετία εκατοντάδων φοιτητών από την έδρα των Αρχαίων Ελληνικών στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, ήταν άνθρωπος μετρημένος. Σπανίως αιφνιδίαζε το ακροατήριό του όταν διάβαζε τους «Σφήκες» ενσαρκώνοντας ρόλους και αποκαλύπτοντας το υποκριτικό ταλέντο του.

Τα μεγάλα ανδρικά διλήμματα και τα επιχειρήματα υπέρ και κατά...

Έμπειρη ή αθώα;
H έμπειρη είναι προτιμότερη:
  • Πιάνει πιο εύκολα τον υπαινιγμό "μπορείς να γυρίσεις τώρα;"
  • Δεν δαγκώνει την κρίσιμη στιγμή.
  • Άλλο σεξ και άλλο ύπτιο.

Η “αυτοκτονία” του σωματοφύλακα και το σχέδιο “ΠΥΘΙΑ”

13 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ
ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ “ΤΑ ΕΙΧΕ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ Ή ΨΥΧΙΚΗ ΠΑΘΗΣΗ”
2,5 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΝΥΧΤΑ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ, “ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ”.

Συνταγή... κέρδους από 4 βότανα της κουζίνας

Τέσσερα βότανα που χρησιµοποιούνται ευρέως στη µαγειρική «κρύβουν»… συνταγές κέρδους.
Η δάφνη, η αρµπαρόριζα, η ρίγανη και το δενδρολίβανο αποτελούν µια πρώτης τάξεως εναλλακτική πρόταση για νέα πηγή εισοδήµατος. Mπορούν να καλλιεργηθούν σε φτωχές, ορεινές και ηµιορεινές περιοχές εκτάσεις οι οποίες

5 μέρη για γρήγορο σεξ


Υπάρχουν στιγμές που γνωρίζεις μια κοπέλα και θέλεις να κάνετε σεξ αμέσως, εδώ και τώρα. Όμως γύρω σας υπάρχει κόσμος και ο χώρος δεν είναι κατάλληλος. Εκείνη σε θέλει σαν τρελή και εσύ ψάχνεις για κάποιο απόμερο μέρος για να μπορέσετε να δοθείτε ο ένας στον άλλον.

Η Μακεδονική Χαρτοποιία κατέληξε σε τουρκικά χέρια…

Ο τουρκικός όμιλος εταιρειών PAK αγόρασε το εργοστάσιο Μακεδονική Χαρτοποιίας (Macedonian Paper Mills) και με την αγορά αυτή έγινε η 4η μεγαλύτερη παραγωγός της Ευρώπης, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Star».

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ!!

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί...
γιατί το 1 είναι “ένα”, το 2 είναι “δύο”, το 3 είναι “τρία” και ποιά είναι η προέλευση των αριθμών;....  

Οι αριθμοί που γράφουμε δημιουργήθηκαν... με αλγόριθμους, (1, 2, 3, 4, κλπ) που ονομάζονται αραβικοί αλγόριθμοι, για να ξεχωρίζουν από τους ρωμαϊκούς αλγόριθμους (I, II, III, IV, κλπ)  

Τo βρόμικο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την Αστυνομία

Λίγες μέρες πριν από την παραίτηση του από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (αλήθεια για πόσο καιρό ακόμα τα υπουργεία θα έχουν τους γελοίους τίτλους που είχε δώσει ο ΓΑΠ;) ο Χρήστος Παπουτσής σε συνεργασία με το άλλο «αστέρι» της...
Ιπποκράτους τον Καρχιμάκη, είχαν δρομολογήσει τις τακτικές κρίσεις στην Αστυνομία. Καταλαβαίνετε, τώρα τις κρίσεις θα έκαναν Παπουτσής και Καρχιμάκης!

Ολοκαύτωμα 81χρονης στην Ελλάδα του Μνημονίου για να ζήσουν τα παιδιά της...(ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ)

Μια ανθρώπινη τραγωδία εν μέσω της τραγωδίας μιας ολόκληρης χώρας: Μια Ελληνίδα μάνα, 81 ετών, μη αντέχοντας να βλέπει την οικογένειά της να υποφέρει από την οικονομική εξαθλίωση που έχουν οδηγήσει οι κυβερνήσεις του Μνημονίου τον ελληνικό πληθυσμό, αποφάσισε να δώσει ένα τραγικό,

Πόσο είναι το μέγεθος ενός φυσιολογικού πέους;


Άπειρες συζητήσεις και σχόλια γύρω από το θέμα που τα περισσότερα το μόνο που καταφέρνουν είναι να θολώνουν το τοπίο. Ποια είναι η πραγματικότητα; Τελικά από το μέγεθος εξαρτάται η ικανοποίηση μιας γυναίκας ή πρόκειται περί μύθου που το μόνο που καταφέρνει είναι να ταλαιπωρεί την αντρική ψυχολογία;

"Νοίκιασε" τον γείτονα να του γονιμοποιήσει την γυναίκα του

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!
Πρωταγωνιστής της ιστορίας Ελληνας Ομογενής
Το δικαστήριο της Στουτγκάρδης έχει κληθεί να αποφανθεί για μία πρωτοφανή υπόθεση, σύμφωνα με την οποία ένας άνδρας νοίκιασε τον γείτονά του για να καταστήσει έγκυο τη γυναίκα του.

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Βότανα και οι θεραπευτικές τους ιδιότητες από το Α ως το Ω…

Η φύση αποτελεί το μεγαλύτερο φαρμακείο. Η χλωρίδα κρύβει τα μυστικά της πιο λαμπρής ομορφιάς και υγείας, προτείνοντας για κάθε πρόβλημα την άριστη δυνατή λύση. Στο πέρασμα των χρόνων ο άνθρωπος άρχισε να ξεχνά τις θεραπείες της φύσης και προτίμησε να στρέψει το ενδιαφέρον του στα κατασκευάσματα των χημικών εργαστηρίων.
Η φύση όμως παίρνει τη ρεβάνς καθώς ανακαλύπτουμε ξανά λίγο - λίγο της ευεργετικές ιδιότητες των φυτών.

Εμφιαλωμένο νερό: Πριν ξεδιψάσω, πρέπει να διαβάσω

Είναι αδιαμφισβήτητα το απαραίτητο «αξεσουάρ» του καλοκαιριού: ένα μπουκαλάκι με εμφιαλωμένο νερό στο χέρι, είτε περπατάμε στους καυτούς δρόμους της πόλης είτε λιαζόμαστε στην παραλία... Η κατανάλωση εμφιαλωμένου νερού κερδίζει όλο και περισσότερους πιστούς στη χώρα μας, αν και ακόμη είμαστε πολύ κάτω από το μέσο όρο της υπόλοιπης Ευρώπης. Εκτιμάται ότι ο

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

newsbomb.gr<< ΤΡΟΜΑΚΡΑΤΗΣ>>

  • Τώρα που οι χοροί και τα πανηγύρια των βενιζελο-παπαδήμων για το PSI κόπασαν λίγο, ξεπροβάλλει η μεγάλη παραμύθα που έστησαν Βρυξέλλες και Αθήνα περί δήθεν σωτηρίας της χώρας.

Γραπτό 7.270 ετών. Ανατρέπονται τα ιστορικά κατεστημένα - ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ!

Γράφει ο συγγραφέας Γιώργος Εχέδωρος.Το πρώτο γραπτό κείμενο στην Ευρώπη - Το 1998 ο καθηγητής κ. Γ. Χουρμουζιάδης δήλωσε πως είναι αδύνατη η δημοσίευση του κειμένου του Δισπηλιού που ήρθε στο φως το 1994, λόγω του ότι η ξύλινη επιγραφή

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Αστυνομική Διαταγή έτους 1907

Το παρακάτω κείμενο είναι ένα ντοκουμέντο. Πρόκειται για την αστυνομική διαταγή που εξέδωσε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ματαράγκας Καρδίτσας, στις 8 Δεκεμβρίου 1907 και είναι αποκαλυπτική για τα ήθη της επαρχίας εκείνης της εποχής. Απολαύστε το:
Προς απάσας τας αρχάς που διοικούν το χωρίον Ματαράγκα Καρδίτσης:

Αρχαία Ήπειρος : Προϊστορική περίοδος (Βίντεο)

Στην κατακερματισμένη από οροσειρές και ποτάμια γη της Ηπείρου, η ιστορία του πολιτισμού ανιχνεύεται στα βάθη των χιλιετιών. Εκεί που ο Χρόνος, κατά τον Ηράκλειτο, μοιάζει να ενσαρκώνεται σε παιδί που παίζει πεσσούς, συνταιριάζοντάς τους και σκορπίζοντάς τους.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ο «κουραδοκόφτης»

Ζητώ συγγνώμη για τον αθυρόστομο τίτλο του άρθρου. Δανείζομαι την λέξη «κουραδοκόφτης» από τα «φλοράδικα», δηλαδή την γλώσσα των νέων. Η νεολαία μας, λοιπόν, αποκαλεί «κουραδοκόφτη» το string που φοράνε οι καλλονές στις πλαζ, προς αγαλλίασιν των ανδρών. Νομίζω πως, είναι η πιο εύστοχη και η πιο αστεία λέξη που χρησιμοποιούν οι νέοι, όπως ακριβώς η πιο αστεία λέξη των «καλιαρντών» ήτο ο καυστικός χαρακτηρισμός «καημόπουτσα» (ήτοι, η ξελιγωμένη «αδερφή» που δεν κατάφερε να πείσει τον έσχατο φαντάρο).

Αλ τσαντιρι - Aλλες οι σκεψεις των γυναικων και αλλες των αντρων...!!!


Τρίτη - Παρασκευή και 13: γρουσουζιά και ατυχία, γιατί όμως;

Τρίτη - Παρασκευή και 13: ένα απλό νούμερο, δύο τυπικές ημέρες. Γιατί όμως ο συνδυασμός τους είναι τόσο ιδιαίτερος & συνδεδεμένος με γρουσουζιά και ατυχία;

20 tips βγαλμένα μέσα από τις αίθουσες των γυμναστηρίων, τα οποία θα βελτιώσουν την προπόνηση και το σώμα σου

Συγκεντρώσαμε 20 εναλλακτικες συμβουλες από τους πιο έμπειρους γυμναστές. Για αποτελεσματική προπόνηση, ακολούθησε τα παρακάτω μυστικά, δημιούργησε δυνατό σώμα, τόνωσε τις σημαντικότερες μυϊκές ομάδες κι ελάττωσε το λίπος στο σώμα σου.

Τι είχε πει ο Στελάρας για το Νταλάρα!





Δείτε τη παρακάτω συνέντευξη που είχε δώσει ο αείμνηστος Στέλιος Καζαντζίδης, όπου τα είχε "χώσει" στον Νταλάρα!

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΑΝΕΚΔΟΤΟ-Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ & Η ΞΑΝΘΙΑ

 
Ο ταχυδρόμος δουλεύει για τελευταία ημέρα και μετά βγαίνει στην σύνταξη.
Όλοι στις γειτονιές, που τόσα χρόνια παρέδιδε τα γράμματα, τον ξέρουν και επίσης ξέρουν ότι αυτή είναι η τελευταία μέρα της δουλειάς. Έτσι, από το πρωί παίρνει διάφορα δωράκια από τους κατοίκους της περιοχής, σε κάθε σπίτι που πηγαίνει.

Δημήτρης Κουρέτας: Ο Έλληνας εφευρέτης του θαυματουργού κέικ αποκατάστασης!

Μοιάζει με κοινό κέικ και έχει βάρος μόλις 80 γραμμάρια, αρκεί όμως για να συντηρήσει τον ανθρώπινο οργανισμό επί ένα 24ωρο, καθώς περιέχει τις θερμίδες και τις πρωτεΐνες ενός... πλήρους γεύματος. Η συνταγή είναι του καθηγητή Βιοχημείας Δημήτρη Κουρέτα....

Σαν θεό τους τον λάτρεψαν οι Αβοριγίνες

Tα οπάλια του Κούπερ Πίντι μπορεί να θάμπωσαν τον νεαρό επιστήμονα και να τον κράτησαν δέσμιό τους αρκετά χρόνια, την ίδια ώρα, όμως, τον συντάραξε και το δράμα των γηγενών που διαδραματιζόταν εκεί μπροστά στα μάτια του. Τον αναστάτωσε και τον προβλημάτισε ο θάνατος ανήλικων παιδιών των Αβοριγίνων που τα άρπαζε εκεί, μπροστά στα μάτια του, κατά συρροή.
Ο δρ. Άρτσι Καλοκαιρινός, γνωστός ανά την υφήλιο, για την ανακάλυψη των αιτίων της υψηλής θνησιμότητας παιδιών των Αβοριγίνων, ‘έφυγε’ την περασμένη Πέμπτη, από τη ζωή, αφήνοντας

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Μία ολόκληρη χώρα μετακομίζει λόγω της αύξησης της στάθμης της θάλασσας

Ένα ολόκληρο νησιωτικό κράτος αντιμετωπίζει τον κίνδυνο εξαφάνισής του από την άνοδο της στάθμης του νερού των ωκεανών, και προκειμένου να μην αφανιστούν και οι κάτοικοί του, η κυβέρνηση αποφάσισε να μετακομίσει ολόκληρο τον πληθυσμό του.
Το μικρό νησιωτικό κράτος του Κιριμπάτι στον Ειρηνικό σχεδιάζει

ΤΕΣΤ IQ

Το πρόβλημα πιο κάτω λέγεται ότι το πρωτοέθεσε ο Αϊνστάιν!
Λέγεται επίσης πως όποιος το λύσει έχει IQ μεγαλύτερο από 120...
Δοκιμάστε λοιπόν ... δεν χρειάζονται χαρτιά, μολύβια κλπ, απλά λίγη σκέψη!
Εάν.....

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Πόσα θα κέρδιζε η οικονομία εάν αγοράζαμε όλοι ελληνικά προϊόντα

Προτιμώντας ελληνικά προϊόντα εξασφαλίζεις και νέες θέσεις εργασίας και βοηθάμε το ασφαλιστικό σύστημα.«Κίνημα Πολιτών- Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε» ονομάζεται η πρωτοβουλία που

Δέκα λόγοι για να τρώμε τα αυγά

Διαβάστε 10 λόγους για τους οποίους τα αυγά είναι μέρος της καθημερινής μας διατροφής...
  1. Τα αυγά είναι ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα τρόφιμα από μόνα τους ή ως συστατικό.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Απέβαλλαν γκέι μαθητή που πήγε στο σχολείο με γόβες...Bίντεο.

Τριήμερη αποβολή πήρε ένας 17χρονος μαθητής από σχολείο της Βιρτζίνια, όπου φοιτά, επειδή αρνήθηκε να βγάλει τις γόβες που φορούσε, όταν του ζητήθηκε από τη διευθύντρια.
Σύμφωνα με τον 17χρονο Ασάντι Κότμαν μόλις μπήκε στο σχολείο και η διευθύντρια τον είδε με τις γόβες

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Δείτε πώς θα κόψετε το κάπνισμα!(VIDEO)

Tο κάπνισμα έχει γίνει τον τελευταίο καιρό -η αλήθεια είναι- μεγάλος «μπελάς» για τους θεριακλήδες ανά τον κόσμο. Μετά, μάλιστα, τα τελευταία αντικαπνιστικά μέτρα και την απαγόρευσή του σε κλειστούς χώρους, οι περισσότεροι καπνιστές αναζητούν μια… γωνίτσα στο δρόμο, στο μπαλκόνι, συχνά μέσα στο κρύο και στη βροχή, προκειμένου να απολαύσουν το… πάθος τους!

Απίθανος τιμοκατάλογος σε καφενείο στην Πτολεμαΐδα

Μαστίχα, ένα δάκρυ που προσφέρει απόλαυση!

Η Μαστίχα ανήκει στην κατηγορία των λικέρ. Τα ποτά αυτά, προέρχονται από αποστάγματα (αλκοολούχα υγρά δηλαδή) που έχουν αρωματιστεί και γλυκαθεί. 
Η Ελλάδα έχει παράδοση στην παραγωγή ‘σπιτικών’ λικέρ. Τα τελευταία χρόνια όμως  παρασκευάζονται αρκετά τυποποιημένα λικέρ σε όλη την Ελλάδα που

Ελληνοτουρκικό πόλεμο με την εμπλοκή της Ρωσίας “βλέπει” η Pravda

Τίτλος ανάλυσης: 2012 The Year We Entered the Tunnel (ημ/νια: 13.01.2012).
Ανάλυση για το τι έρχεται μέσα στο 2012 κάνει η Ρωσική PRAVDA και αναφέρεται σε πάρα πολλές χώρες. 

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΑΚΟΥΤΕΕΕ; – Συγκλονιστική κραυγή (Βίντεο)

Ηταν μια διαμαρτυρία για το χαράτσι της ΔΕΗ την Παρασκευή 17/2 το πρωί στο Ηράκλειο στην Κρήτη. Ηταν άνθρωποι μαζεμένοι. Η ΝΕΤ έκανε σύνδεση. Ειπαν επιχειρήματα, απόψεις σωστές, λογικές από αυτά που εχουμε ακούσει κι άλλες φορές. Καποια γυναίκα όμως ήθελε να μιλήσει, να πει κάτι. Από αυτούς που ποτέ δεν είχαν φωνή πουθενά. Ηθελε να τα πει, επέμενε και τελικά της δώσανε το μικρόφωνο. Ητανε πια στον αέρα. «Προσεκτικά» ακούστηκε να λέει ο Αρβανίτης. Κι εκεινη άρχισε να μιλάει… και να ραγίζει κόσμο… «Να πιάσουνε ν’ακυρώσουνε το χαράτσι απ’τους φτωχούς.

Α ρε Βέγγο προφήτη(video)

Ο Θανάσης Βέγγος στην ταινία του 1973 "O άνθρωπος που έτρεχε πολύ" κάνει οικογενειακό συμβούλιο για να ανακοινώσει στα μέλη της οικογένειας οτι τα οικονομικά βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση και κοινώς "Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν!"
Πραγματικά, όσα περιγράφει δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα όσα συμβαίνουν σήμερα σε κάθε ελληνικό σπίτι.  Το γεγονός ότι όσα συνέβαιναν 39 χρόνια πρίν ξαφνικά ξαναβγήκαν στο προσκήνιο σίγουρα δεν είναι ενθαρρυντικό… αλλά τουλάχιστον « ΠΑΤΑΤΕΣ υπάρχουν».

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ...Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΓΩΓΩΝ.


Ο Δρ David Jones έχει ερευνήσει για δεκαετίες το φαινόμενο των απαγωγών από εξωγήινους.

Kατέληξε στο δυσοίωνο συμπέρασμα οτι οι εξωγήινοι δημιουργούν υβρίδια από ανθρώπινο και εξωγήινο γενετικό υλικό με τελικό σκοπό την ενσωμάτωση αυτών των υβριδίων στην ανθρώπινη κοινωνία ...(video Με ελληνικούς υπότιτλους)

Μυστήριο με 2.600 ετών κράνος Έλληνα πολεμιστή!

Ένα μπρούτζινο κράνος Έλληνα πολεμιστή που χρονολογείται από τον 6ο ή 50 αιώνα ανακαλύφθηκε στο Ισραήλ.
Μυστήριο με 2.600 ετών κράνος Έλληνα πολεμιστή!
Το αρχαίο αυτό «κόσμημα» που είναι ιδιαίτερα ελαφρύ, εντοπίστηκε στο βυθό της θάλασσας στο λιμάνι της

Τι κάνεις ρε φίλε;(VIDEO)


Χωρίς υπερβολή, το παλικάρι θέλει... GPS για να καταλάβει πού πατάει μέσα στο γήπεδο.
Δείτε πώς ο αμυντικός της Σαν Μαρτίν, Ντιέγκο Σόσα, καθάρισε την ομάδα του και έδωσε τη νίκη με 1-0 στην Εστουντιάντες. Ούτε να τη μισούσε την ομάδα του!

Θαλασσοπόροι οι έλληνες Νεάντερταλ

Οι Νεάντερταλ διέσχιζαν τη Μεσόγειο σχεδόν 50.000 χρόνια πριν από τον σύγχρονο άνθρωπο, από τον οποίο καταγόμαστε. Οπως προκύπτει από έρευνα του Πανεπιστημίου Πατρών, οι Νεάντερταλ είχαν καταφέρει να φθάσουν από την Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα στη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά πριν

"Δυστυχία σου Ελλάς"

Ποίηση: Γεώργιος Σουρής (1853-1919)
Μουσική - Ερμηνεία: Γιάννης Ζουγανέλης
Συμμετέχουν: Γιάννης Κούτρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μίλτος Πασχαλίδης
 Ποιος είδε κράτος λιγοστό
σ' όλη τη γη μοναδικό,
εκατό να εξοδεύει
και πενήντα να μαζεύει;

Να τρέφει όλους τους αργούς,
νά 'χει επτά Πρωθυπουργούς,
ταμείο δίχως χρήματα
και δόξης τόσα μνήματα;

Οι γκολάρες της εβδομάδας! (video)



Απίστευτα τέρματα περιλαμβάνει το Top-10 για τα καλύτερα γκολ της εβδομάδας και αξίζει να τα απολαύσετε

Kαθίστε αναπαυτικά μπροστά από το PC, πάρτε ότι συνοδευτικό θέλετε και απολαύστε υπερθέαμα...

Τα γεννόσημα, η υποχρέωση για άμεσες περικοπές στην υγεία, η παραπληροφόρηση, με αιρετική διάθεση

Ξαφνικά ανέκυψε θέμα με τα γεννόσημα φάρμακα και όλοι παρακολουθούμε, τρεις βδομάδες, μια κόντρα που εξελίσσεται μεταξύ Υπουργείου Υγείας, γιατρών, φαρμακοποιών και «ειδικών» δημοσιογράφων. Καυγάδες στα κανάλια και