Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Οι Ελληνικές τράπεζες στη Αλβανία δεν μπορούν πλέον να μεταφέρουν χρήματα στην Ελλάδα

Οι ελληνικές τράπεζες που δραστηριοποιούνται  στην Αλβανία, επισήμως, πλέον, απαγορεύεται να μεταφέρουν πλούτο προς τις μητρικές τράπεζες τους.Το Εποπτικό Συμβούλιο της Τράπεζα της Αλβανίας αναμένεται να εγκρίνει την Τετάρτη απόφαση αυτή,  με την οποία, δεν θα επιτρέπει στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας και την Alpha Bank να μεταφέρουν κεφάλαιά τους στις μητρικές τράπεζες στην Ελλάδα.

Αμερικανικές εταιρείες ενδιαφέρθηκαν για αεροσκάφος που έφτιαξε Έλληνας αστυνομικός στη Φλώρινα! [Video]

Αμερικανικές εταιρείες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για εμπορική αξιοποίηση αεροπλάνου που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στη Φλώρινα, όχι από κάποιον αεροναυπηγό, αλλά από έναν αστυνομικό ο οποίος ήθελε να ασχοληθεί με την κατασκευή αεροπλάνων, με μέσα «οικονομικά» και «εναλλακτικά».

Έκαναν σεξ την ώρα της... ιπποδρομίας! ΒΙΝΤΕΟ

Πήγαν να δουν αγώνες ιπποδρομίας και σκέφτηκαν να βγάλουν...τα μάτια τους!Κι όμως συνέβη. Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στις αρχές του μήνα σε αγώνες ιπποδρομίας στη Νορβηγία.

VIDEO Από τη σύλληψη στη γέννα - οπτικοποιημένο(ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ)


Ο δημιουργός εικόνων Αλέξανδρος Τσιάρας μοιράζεται μια δυνατή ιατρική απεικόνιση που αποτυπώνει την ανάπτυξη του ανθρώπου από τη σύλληψη μέχρι τη γέννα και μετά απ' αυτήν (Περιέχει εικόνες που μπορεί να ενοχλήσουν).

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Μυστικό σχέδιο για "κούρεμα" των δανείων προς επιχειρήσεις & νοικοκυριά!

Μυστικό σχέδιο «κουρέματος» των δανείων που έχουν χορηγήσει οι τράπεζες στις επιχειρήσεις και στα νοικοκυριά, έχει στα χέρια της η κυβέρνηση και οι εποπτικές Αρχές της χώρας, σε μια προσπάθεια να προετοιμαστούν για το μεγάλο κραχ που αναμένεται να επιφέρει στα δάνεια η τεράστια ύφεση.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

News247.gr Ελλάδα Ειδήσεις Daily Mail για τροχαίο: Έχουν ακόμα Φεράρι στην Ελλάδα;


Με ιδιαίτερα δηκτικό τρόπο αναφέρεται η Daily Mail, σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε την Πέμπτη επί της Βουλιαγμένης.
Ήταν μεσημέρι όταν στην λεωφόρο Βουλιαγμένης σώθηκε από θαύμα ο εφοπλιστής Ι. Λεοντιάδης, ο οποίος επέβαινε σε μια Φεράρι.

Μειώσεις στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων έως και 20%


Για να επιβιώσουν στην κρίση και στον έντονο ανταγωνισμό που επικρατεί στην αγορά οι μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες ξεκινούν μειώσεις στα ασφάλιστρα από 5% που φτάνουν μάλιστα έως και το 20%.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Τώρα -Η διακήρυξη του κόμματος του Π. Καμμένου

«Ανεξάρτητοι Ελληνες» το όνομα του νέου κόμματος υπό τον Πάνο Καμμένο


Την ίδρυση του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» ανακοίνωσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter) ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Το βίντεο αφιερωμένο στο ελληνικό δημόσιο που σαρώνει στο Twitter!

Πρόκειται για ένα παλιότερο βιντεάκι, το οποίο αν και γυρισμένο στην Ισπανία θυμίζει τρομακτικά την ελληνική γραφειοκρατία στους δημόσιους φορείς. Μια κοπέλα προσπαθεί να κάνει έναρξη επαγγέλματος και της ζητάνε τα πιο απίστευτα δικαιολογητικά...
Ο υπάλληλος ωστόσο δεν  μπορεί να φανταστεί πως η κοπέλα είναι απόλυτα οργανωμένη και έτοιμη να θριαμβεύσει απέναντι στη γραφειοκρατία..
Δείτε το βίντεο:

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ομιλία του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης απηύθυνε στην Πνύκα, τον πιο κάτω λόγο προς τους νέους του Α΄ Γυμνασίου της Αθήνας:
Παιδιά μου!
Εις τον τόπο τούτο, οπού εγώ πατώ σήμερα, επατούσαν και εδημηγορούσαν τον παλαιό καιρό άνδρες σοφοί, και άνδρες με τους οποίους δεν είμαι άξιος να συγκριθώ και ούτε να φθάσω τα ίχνη των. Εγώ επιθυμούσα να σας ιδώ, παιδιά μου, εις την μεγάλη δόξα των

Μια συγκλονιστική μαρτυρία από τη χρεοκοπία της Πολωνίας (video)




Ο Θωμάς Γεράκης βγήκε στην εκπομπή του Mega με την ιδιότητα του διευθυντή της εταιρίας δημοσκοπήσεων MARC αλλά ένιωσε την ανάγκη να αφηγηθεί μια διαφορετική ιστορία που έτυχε να έχει ζήσει.

BINTEO: Τι ήθελαν οι… Ναζί στην εκπομπή του Γ. Τράγκα;

«Συνοδεία» δύο ναζί στρατιωτών, οι οποίοι έφεραν τη σβάστικα στο μπράτσο τους, εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό στούντιο της εκπομπής του «Χωρίς Αναισθητικό» απόψε ο Γιώργος Τράγκας, μετά το πρόστιμο που του επέβαλλε το ΕΣΡ εξαιτίας των «άσεμνων χαρακτηρισμών» που χρησιμοποίησε κατά της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Η φανέλα που θα φορέσουν οι διεθνείς στο EURO (VIDEO)

Η ΕΠΟ σε συνεργασία με την Adidas παρουσίασε τη νέα φανέλα της Εθνικής ομάδας ενόψει της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012.

10 πράγματα που ξέρουμε λάθος!

Ένας στους επτά ερωτηθέντες απάντησε ότι τα στοιχεία στον περιοδικό πίνακα είναι ταξινομημένα κατ’ αλφαβητική σειρά, ενώ το 16% δήλωσε πως ο Dr Emmett Brown (ναι, αυτός του «Επιστροφή στο Μέλλον») ανακάλυψε τη ραδιενέργεια! Όταν σταματήσετε να γελάτε με την αμάθεια των κατοίκων της Γηραιάς Αλβιόνας, δείτε ποια είναι τα 10 πράγματα που ξέρουμε λάθος!

Ερωτική Αριθμολογία

 
Ο Πλάτωνας λέει ότι οι άνθρωποι ονόμασαν τον έρωτα φτερωτό, γιατί έχει φτερά και οι θεοί του έδωσαν επίσης το ίδιο όνομα γιατί δίνει φτερά.

Ο πιο πολύγλωσσος άνθρωπος στην Βρετανία είναι Έλληνας! [βίντεο]


Ο 20χρονος Αλέξανδρος Ρόουλινγκς που κέρδισε στον εθνικό διαγωνισμό πιο πολύγλωσσου ατόμου στην  Βρετανία έχει ελληνικές ρίζες, καθώς η μητέρα του είναι Ελληνίδα.

O ΕΦΕΤ ανακαλεί παρτίδες Coca-Cola και Sprite που κυκλοφορούν στην αγορά

Παρτίδες των γνωστών αναψυκτικών Coca-Cola και Sprite που παράγονται και έχουν ήδη κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά ανακαλεί ο ΕΦΕΤ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρμοδιου φορέα οι συγκεκριμένες παρτίδες των αναψυκτικών εμφάνισαν δυσάρεστη οσμή και γεύση.Ο Ε.Φ.Ε.Τ.,

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Real.gr Γιώργος Τράγκας 21/02/2012 Η εκπομπή


Ακούστε το 1ο μέρος εδώ.

Ακούστε το 2ο μέρος εδώ.

Κλείστε την TV για να δείτε τις ειδήσεις(video)



Αληθινό ρεπορτάζ, άγνωστη έννοια για τα ελληνικά δελτία. Η Μαρία Μαργαρώνη του "Τhe Nation" και της "Guardian" μιλάει στο "DemocracyNow!" για την κατάσταση στην Ελλάδα.

Ιστορικό Αφιέρωμα για την Απελευθέρωση Ιωαννίνων

Ο Ελληνικός Στρατός του 1912, διαθέτοντας σχετικά περιορισμένες δυνάμεις και όντας υποχρεωμένος να διεξάγει επιχειρήσεις σε δύο μέτωπα, της Μακεδονίας και της Ηπείρου, δεν ήταν δυνατό να αναλάβει επιθετικές ενέργειες ταυτόχρονα και προς τις δύο αυτές κατευθύνσεις. Έτσι αποφασίστηκε να δοθεί προτεραιότητα στην απελευθέρωση της Μακεδονίας, αφού το επέβαλλαν σοβαροί εθνικοί λόγοι.

Αλλοδαπές εταιρείες αγοράζουν τα δάνεια των Ελλήνων

Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της αρπαγής των προσωπικών τους περιουσιακών στοιχείων από εταιρείες του εξωτερικού βρίσκονται χιλιάδες Έλληνες δανειολήπτες.Αλλοδαπές εταιρείες με έδρα το Λουξεμβούργο, το Λονδίνο, το Αμβούργο αγοράζουν τα δικαιώματα των οφειλών τους προς τις Ελληνικές τράπεζες, με αποτέλεσμα να μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να αρπάξουν κάθε λογής περιουσιακό στοιχείο, ανάλογα με το είδος της οφειλής.

Απίστευτο βίντεο! Δείτε πως μεταμορφώνεται σε κούκλα!!!


Μέσα σε 5 λεπτά, ένα απλό κορίτσι της διπλανής πόρτας μεταμορφώνεται σε ένα εκθαμβωτικό (αλλά ψεύτικο) glamour Girl!

Πως προσανατολίζονται τα περιστέρια;


 Το περιστέρι είναι γνωστό για την ικανότητά του να να επιστρέφει στη φωλιά του, ακόμα κι αν έχει ταξιδέψει εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά. Πως όμως βρίσκει το δρόμο του, για να γυρίσει πίσω;

Τι αγχώνει τις ελληνίδες στο σεξ;

Έρευνα που πραγματοποίησε το κέντρο σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης δείχνει ότι ένα μεγάλο μέρος των γυναικών που εμφανίζουν προβλήματα στο σεξ, αγχώνονται για το αν θα αποδώσουν.

ΑΠΟΕΛ : "Ένα σωστό παιδί, επιβάλλεται πάντα να στηρίζει την πληγωμένη του μάνα"

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αποφάσισε να συνεισφέρει οικονομική βοήθεια στους Έλληνες αδελφούς. Πάρθηκε η απόφαση να πωλούνται στην μπουτίκ συγκεκριμένα προϊόντα προς 3 ευρώ. Στο ποσό που θα εισπραχθεί θα δοθεί αντίστοιχο και από την εταιρεία.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

«2,5 € το δεκάκιλο»

Πολίτες της Πιερίας οργανώνονται για να χτυπήσουν τα Super Market και τους μεσάζοντες.  Παρήγγειλαν 20 τόνους πατάτες, προς 2,5 Ευρώ τα 10 κιλά,
απευθείας από τον παραγωγό.
Ετοιμάζονται να παραγγείλουν ρύζι και όσπρια με στόχο να αναδείξουν την αισχροκέρδεια σε βάρος του απροστάτευτου πολίτη.

Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΙΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ! (VIDEO)





«Ο Παπαδήμος της Τριμερούς έχει συγκεκριμένη αποστολή να φέρει εις  πέρας!»

Απίστευτο Βίντεο!Δοκίμαζαν πυρηνικές βόμβες με πειραματόζωα στρατιώτες!

Το βίντεο δείχνει αμερικανούς πεζοναύτες να χρησιμοποιούνται ουσιαστικά σαν πειραματόζωα!
Η πρακτική ήταν μάλλον συνηθισμένη από το 1951 έως και το 1957,στη Νεβάδα.Όλοι οι πεζοναύτες είχαν δεσμευτεί να μην πουν τίποτα πουθενά για τη συμμετοχή τους στην “άσκηση” που δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα πείραμα για να μετρηθούν οι επιπτώσεις των ατομικών βομβών στον άνθρωπο!

Συσκευή αυνανισμού για άνδρες(video)




Made in China…Αν τολμάτε δοκιμάστε το!!

Εφαρμογή Έλληνα φοιτητή μετράει 100.000 downloads

Πριν από λίγο καιρό, ο Απόστολος Παπαδόπουλος, 18 ετών φοιτητής Πληροφορικής στο Πολυτεχνείο της Βιέννης, λάνσαρε την πρώτη του εφαρμογή για iPhone, που ήδη γνωρίζει επιτυχία.
Πρόκειται για το 4sqwifi, που χρησιμοποιώντας τη γνωστή εφαρμογή foursquare, εντοπίζει τα γύρω ασύρματα δίκτυα από καφετέριες, εστιατόρια, ίντερνετ καφέ, καθώς και τους κωδικούς τους, επιτρέποντας την εύκολη πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Τραυμάτισε αστυνομικό σε μπλόκο και τον εγκατέλειψε


Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στην Σύρο.Ένας 33χρονος μόνιμος κάτοικος του νησιού, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, παρέσυρε και τραυμάτισε με το αυτοκίνητο του, 25χρονο αστυνομικό του Α.Τ. Ερμούπολης, ο οποίος διενεργούσε τροχονομικό έλεγχο.

Real.gr Γιώργος Τράγκας 20/02/2012 Η εκπομπή


Ακούστε το 1ο μέρος εδώ.

Ακούστε το 2ο μέρος εδώ.

Λίβυοι ασθενείς «αιμοδοτούν» τα ιδιωτικά νοσοκομεία!

Ο ιατρικός τουρισμός ανέκαθεν θεωρούνταν σημαντικό, αλλά αναξιοποίητο πλεονέκτημα της Ελλάδας. Οι χιλιάδες Λίβυοι ασθενείς που επισκέπτονται  τους τελευταίους μήνες τη χώρα μας  δίνουν ενδεχομένως για πρώτη  φορά ουσιαστικό περιεχόμενο στο συγκεκριμένο τουριστικό προϊόν, όπως και στον δοκιμαζόμενο από την οικονομική κρίση ιδιωτικό τομέα της υγείας.

Υπολογιστής από την εποχή του Ερατοσθένη 2200ετών(..και ένα αρχαίο ταξίδι στην Χιλή!)

 
Περί το έτος 232π.Χ. ο πλοίαρχος Ράτα και ο πλοηγός Μάουι,επικεφαλής ενός στόλου,ξεκίνησαν από την Πτολεμαϊκή Αίγυπτο για να κάνουν τον γύρο της γης.Η αποστολή βρισκόταν υπό την καθοδήγηση του Ερατοσθένη.[π.276 Κυρήνη-π.194 Αλεξάνδρεια] του μεγάλου επιστήμονα που ήταν ταυτόχρονα και βιβλιοθηκάριος  στη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας.

Πολ Τόμσεν: Ο δολοφόνος της Ελλάδας κυκλοφορεί ελεύθερος! Ως πότε;

Ο Πολ Τόμσεν θα μείνει στην ιστορία ως ο αδίστακτος ανθρωπάκος που διέλυσε συθέμελα την Ευρωπαϊκή Ενωση! Από πειθήνιο εκτελεστικό όργανο της Μέρκελ και του ΔΝΤ, εξελίσσεται σε υπηρέτη αλλότριων συμφερόντων και αποτελεί στην ουσία τον οικονομικό δολοφόνο και πράκτορα των hedge funds!

Το μοναδικό του πιστεύω; η δύναμη του χρήματος!

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

BBC: Οι αγωνιζόμενοι Έλληνες χάνουν την πίστη τους στο κράτος (vid)

Εκτενές ρεπορτάζ για την κατάσταση στην Ελλάδα κάνει για το BBC ο οικονομικός αναλυτικής Paul Mason.
Θέλοντας να ρίξει μια ματιά στην ελληνική οικονομική κρίση από μέσα, ο δημοσιογράφος επιχειρεί να περιγράψει τια καθημερινές δυσκολίες που βιώνουν οι Έλληνες, ξεκινώντας από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Αετός κυνηγάει αγριοκάτσικα(video)





Απίστευτο video!!!

ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΒΑΣΚΑΝΙΑ(ΜΑΤΙ)

Κύριε ο Θεός ημών, ο Βασιλεύς των αιώνων, Ο Παντοκράτωρ και Παντοδύναμος, ο ποιών πάντα και μετασκευάζων μόνω τω βούλεσθαι, ο εν την επταπλάσιον καμίνον και την φλόγα την εν Βαβυλώνι εις δρόσον μετάβαλων και τους αγίους σου τρείς παίδας σώους διαφύλαξας, ο Ιατρός και Θεραπευτής των ψυχών ημών, η ασφάλεια των εις σε ελπιζόντων, σου δεόμεθα και σε παρακαλούμεν, απόστησον,φυγάδευσον και απέλασον πάσαν διαβολικήν ενέργειαν, πάσαν σατανικήν έφοδο και πάσαν επιβουλήν,

Ο Σεισμός(ΑΝΕΚΔΟΤΟ)

Ύστερα από έναν μεγάλο σεισμό, κρατική επιτροπή επισκέπτεται την πληγείσα περιοχή και καταγράφει τις ζημιές. Πάει στον πρώτο παθόντα και ο επικεφαλής της επιτροπής τον ρωτάει:
- Εσύ τι έπαθες φίλε μου;
- To σπίτι μου κύριε, έχει πάθει ρωγμές.
- Και τί θέλεις;
- Ένα άλλο σπίτι.
Γυρίζει στη συνοδεία του και λέει:

«Εκανα γυμνό για να μπω στο μάτι κάποιου…» (foto)



Είναι σέξι κι όποιος αντέξει, ισχυρίζονται κάποιοι και σίγουρα δεν είναι πολλοί που μπορούν να μείνουν αδιάφοροι μπροστά στις καμπύλες της Νικολέττας Ράλλη. Η φωτογράφηση που είχε κάνει πριν από λίγους μήνες για το περιοδικό NITRO είχε προκαλέσει…

Νέα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες

Η Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του Υπουργείου Εργασίας και  Κοινωνικής Ασφάλισης ανακοίνωσε  ότι εγκρίθηκαν τα νέα Προγράμματα για την ενίσχυση ανέργων από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες μέσω Εξειδικευμένων  Κέντρων  Επαγγελματικής Κατάρτισης.Τα νέα αυτά προγράμματα, με συνολικό προϋπολογισμό  13.090.000 €, υλοποιούνται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και μέσω αυτών πρόκειται να ωφεληθούν 1.480 άτομα.

N.Farage:Νέα παρέμβαση-φωτιά για Ελλάδα.Δείτε το βίντεο

Ο N.Farage δεν σταματά να κάνει παρεμβάσεις υπέρ της Ελλάδας.Και είναι βέβαιο ότι ενημερώνεται από πρώτο χέρι.Λέει όσα λένε όλοι οι Έλληνες.Οι παρεμβάσεις του,μόνο μία μερίδα Ελλήνων πρέπει να ενοχλούν.Τους πολιτικούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μέτρα για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στα καταστήματα κράτησης

Παραγραφή Εγκλημάτων - Μη εκτέλεση επιβληθεισών ποινών – Μετατροπή ποινών φυλάκισης σε χρηματικήΔημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ο νόμος 4043/2012 (ΦΕΚ Α - 25/2012) για την λήψη μέτρων για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στα καταστήματα κράτησης, με τον οποίο προβλέπεται η παραγραφή του αξιοποίνου των πράξεων που έχουν τελεσθεί μέχρι

Ανάκληση ελαιολάδου με την εμπορική επωνυμία «ΜΥΤΙΛΗΝΙΩ, Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο»

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου του ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων που αφορά στον έλεγχο της ποιότητας του ελαιολάδου και σε συνεργασία με τη Δ' Χημική Υπηρεσία Αθηνών του Γενικού Χημείου του Κράτους, διαπίστωσε τη διακίνηση εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, με παραπλανητική ως προς τον καταναλωτή επισήμανση, καθώς, από τα εργαστηριακά

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας της γραμμής παραγωγής γιαούρτης της γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ΑΒΕΕ

Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών για παρουσία ευρωτίασης (μούχλας) σε στραγγιστό γιαούρτι 2% με την εμπορική ονομασία «ΠΡΟΜΕΛ» της εταιρείας ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ΑΒΕΕ που βρίσκεται στο Διδυμότειχο Έβρου, και μετά από ελέγχους του στην παραγωγό εταιρεία, προχώρησε στην προσωρινή αναστολή λειτουργίας της γραμμής παραγωγής γιαούρτης.

Μεταλλαγμένα στη διατροφή μας έως και 90%

Οι εταιρείες ΔΕΛΤΑ, ΟΛΥΜΠΟΣ, ΜΕΒΓΑΛ και ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ χρησιμοποιούν ζωοτροφές μέχρι και 90% θετικές στα μεταλλαγμένα!
Οι αναλύσεις από την τυχαία δειγματοληψία της Greenpeace,

Aπίθανα σεξουαλικά ρεκόρ



Εντοπίσαμε τα "απόλυτα σεξουαλικά ρεκόρ"! Δεν χρειάζεται να καταρρίψετε κανένα, απλά ρίξτε μια ματιά για να δείτε που κατόρθωσαν κάποιοι να φτάσουν!

Spam: Είναι πιο επικίνδυνα από όσο νομίζετε



«Συγχαρητήρια! Κερδίσατε χρηματικό έπαθλο…». «Το email σας κέρδισε £1,000,000.00». «Στείλτε το σε 20 φίλους σας αλλιώς θα έχετε κακοτυχία για 12 χρόνια»…

Tέλειο χιουμοριστικό βιντεάκι για την κρίση και την "λιτότητα" (Με ελληνικούς υπότιτλους)

Ενα μικρό σε διάρκεια, και "μεγάλο" σε νοήματα βιντεάκι για την κρίση και την λιτότητα. Είναι ίσως ότι πιο εύστοχο έχουμε δει τελευταία για την καπιταλιστική οικονομική κρίση. Συγχαρητήρια στον δημιουργό του αλλά και σ' αυτόν που έκανε τον κόπο να προσθέσει υπότιτλους. Απολαύστε καυστικό χιούμορ και μεγάλες αλήθειες.