Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

«Εκανα γυμνό για να μπω στο μάτι κάποιου…» (foto)



Είναι σέξι κι όποιος αντέξει, ισχυρίζονται κάποιοι και σίγουρα δεν είναι πολλοί που μπορούν να μείνουν αδιάφοροι μπροστά στις καμπύλες της Νικολέττας Ράλλη. Η φωτογράφηση που είχε κάνει πριν από λίγους μήνες για το περιοδικό NITRO είχε προκαλέσει…




αρρυθμίες στον αντρικό πληθυσμό.
Η παρουσιάστρια του Made in Star φαίνεται ότι μεγαλώνει πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους καθώς όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε ξανά αισθησιακή φωτογράφηση απάντησε: «Δεν θα ξαναέκανα, περνάνε τα χρόνια! Αυτά τα κάναμε, όταν τα κάναμε, για τον λόγο που τα κάναμε» Τώρα τα ερωτήματα είναι δύο: Πρώτον, πόσα χρόνια πέρασαν από τον…περασμένο Νοέμβριο! και Δεύτερον, ποιος είναι ο λόγος που μπορεί να κάνει μία παρουσιάστρια να φωτογραφηθεί σχεδόν γυμνή.


Την απάντηση την έδωσε η ίδια η Νικολέττα Ράλλη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Mou» λίγο πριν ξεκινήσουν τα MadWalk. «Για εμένα η συγκεκριμένα η απάντηση είναι επειδή ήθελα και το έκανα. Ή και για να μπω στο μάτι κάποιου που μπορεί να έπαιζε κάτι εκείνη την περίοδο και μπορεί να μου το έπαιζε και λίγο δύσκολος». Συμπέρασμα. Αν κάποια κυρία θέλει να μπει στο μάτι κάποιου δεν έχει παρά να κάνει…γυμνή φωτογράφηση. Έτσι για να πάψει να το παίζει δύσκολος.



real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου