Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Το πέος (!) του Ρασπούτιν

Εκτός από τον αναμφισβήτητο προσωπικό μαγνητισμό του, ο Ρασπούτιν ήταν εξίσου διάσημος για το πέος του, φμολογούμενου μήκους 34,7 εκατοστών! Εκτός από τις δικές του προσωπικές αχόρταγες σεξουαλικές ορέξεις, ανταποκρινόταν με ευχαρίστηση σε εκείνες των κυριών της Ρωσίας, χωρίς να κάνει ταξικές διακρίσεις!Ήταν γνωστά τα όργιά του ήδη από το 1900, όταν ζούσε ακόμη στη Σιβηρία.

Σύμφωνα με ορισμένους ιστορικούς ήταν μέλος μιας μυστικιστικής λατρευτικής σέχτας, γνωστής με το όνομα Khlysty, τα μέλη της οποίας πρέσβευαν ότι, προκειμένου να σωθεί κάποιος, έπρεπε πρώτα εξακριβωμένα να έχει αμαρτήσει.
Φημολογείται ότι ο Ρασπούτιν είχε εκατοντάδες ή ακόμη και χιλιάδες ερωμένες, στη διάρκεια της ζωής του.Υπήρξαν φήμες ότι εκτός από την Τσαρίνα, είχε ερωμένες και τις νεαρές πριγκίπισσες, χωρίς καθόλου να παραμελεί και το θηλυκό υπηρετικό προσωπικό των ανακτόρων.
Σύμφωνα με μία φήμη, οι δολοφόνοι του Ρασπούτιν τον ευνούχισαν, αλλά αυτό δεν είναι παρά ένας ακόμη αστικός θρύλος.Η επίσημη αυτοψία δεν αναφέρει κάτι τέτοιο.Αυτό που υποτίθεται πως ήταν το ευμέγεθες πέος του Ρασπούτιν, σύμφωνα με τις διαδόσεις, είχε διασωθεί από κάποια καμαριέρα του Γιουσούπωβ, που το περιμάζεψε από το πάτωμα, και φυλάχτηκε από την ίδια μέσα σε ένα βάζο με φορμόλη, μέχρι το 1920, που το πούλησε σε μια ομάδα ρωσίδων αριστοκρατισσών, εξορισμένων στο Παρίσι. Οι γυναίκες το λάτρευαν ως σύμβολο γονιμότητας, και το διατηρούσαν μέσα σε μια ξύλινη θήκη.Η κόρη του Ρασπούτιν, Μαρία, απαίτησε να της επιστραφεί, όπως και έγινε.Το πέος παρέμεινε στην κυριότητά της μέχρι το θάνατό της, το 1977.Όταν εκποιήθηκαν τα υπάρχοντά της, πέρασε στην κατοχή ενός άνδρα με το όνομα MichaelAugustine, μαζί με άλλα αντικείμενα της Μαρίας.Ο Augustine το πούλησε στον οίκο δημοπρασιών Bonhams, αλλά οι ειδικοί που το εξέτασαν διαπίστωσαν γρήγορα πως δεν επρόκειτο για πέος, αλλά για ένα θαλάσσιο αγγούρι!Δεν ξεκαθαρίστηκε ποτέ αν οι ρωσίδες αριστοκράτισσες λάτρευαν ένα αγγούρι, ή αν ο Augustine προσπάθησε να εξαπατήσει τον οίκο δημοπρασιών.
Το 2004 ο IgorKnyazkin, διευθυντής του Ερευνητικού Κέντρου για τον Προστάτη της Ρωσικής Ακαδημίας Φυσικών Επιστημών, ανακοίνωση την ίδρυση ενός ερωτικού μουσείου στην Αγία Πετρούπολη.Ανάμεσα στα εκθέματα ο Knyazkin ισχυρίζεται πως υπάρχει το μήκους 29 εκατοστών πέος του Ρασπούτιν, μαζί με αρκετές προσωπικές του επιστολές.Δήλωσε ότι τα αντικείμενα αυτά πέρασαν στην κατοχή του μετά την αγορά τους από έναν γάλλο συλλέκτη για το ποσό των 6.600 €.Είναι άγνωστο κατά πόσον τα εκτιθέμενα γεννητικά όργανα ανήκουν στον Ρασπούτιν.



 Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Ρασπούτιν ήταν ένας καλόγερος πονηρός, σατανικός , που είχε μια φυσική ροπή προς το έγκλημα, που μοίραζε ευχές και ευλογημένα από τον Γιαχβέ γιατροσόφια.Επειδή ο Τσάρεβιτς Αλεξέι (ο γιος του Τσάρου Πασών των Ρωσιών Νικολάου) έπασχε από αιμορροφιλία, η Τσαρίνα Αλεξάνδρα, η μάνα του Τσάρεβιτς μέσα στην σκοτεινή άγνοια  πίστευε ότι θα σώσει το μικρό πρίγκιπα με τις μαγικές ευλογίες του Ρασπούτιν,Στην αιμορροφιλία δεν σταματάει το αίμα όταν ανοίξει μια πληγή και ο ασθενής πεθαίνει από αιμορραγία. Η αιμορροφιλία είναι μια κληρονομική ασθένεια όπως αποδείχτηκε από την σύγχρονη δαρβίνεια ιατρική. Για το λόγο αυτό έχουν μεγάλες πιθανότητες να την αποκτήσουν παιδιά που γεννιούνται από γάμους μεταξύ συγγενών και μαστίζει τους βασιλικούς οίκους και τους οίκους των ευγενών επειδή αυτοί συνάπτουν γάμους μεταξύ τους για λογούς συνέχισης της κληρονομικής κυριαρχίας. Είναι από τις πολλές ασθένειες που διατηρούνται με την ενδογαμία, τους γάμους δηλαδή μεταξύ συγγενών ατόμων.
Ο Ρασπούτιν είχε μέσω της Τσαρίνας αλλά και άλλων υψηλά ιστάμενων προσώπων, όπως τώρα ο Εφραίμ μέσω του νέου τσάρου Πούτιν αλλά και ελλήνων παρακοιμωμένων πολιτικών, αποκτήσει τόσο μεγάλη ισχύ που επηρέαζε καταστροφικά αποφάσεις που αφορούσαν την ίδια την Ρωσική Αυτοκρατορία. Έγινε, λοιπόν, μια πατριωτική συνωμοσία ευγενών με αρχηγό τον πρίγκιπα Φήλιξ Γιουσούπωβ, για να δολοφονήσουν τον Ρασπούτιν και να σώσουν την Τσαρική οικογένεια και την Ρωσία από την καταστροφική του επιρροή. Ζήτησαν μάλιστα και την συνδρομή του Oswald Rayner, μέλους των αγγλικών μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος εργαζόταν στη ρωσική αυλή στην Αγία Πετρούπολη, που αναφέρεται ως ο εκτελεστής του Ρασπούτιν. Τον Ρασπούτιν τον σκότωσαν, αν και αποδείχτηκε εξαιρετικά ανθεκτικός στο δηλητήριο και τις σφαίρες. Όμως δεν έσωσαν την Τσαρική οικογένεια και την Ρωσία. Τους πρόλαβαν οι Μπολσεβίκοι του Λένιν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου