Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Παιχνίδια μυαλού




Δεξί και αριστερό εγκεφαλικό ημισφαίριο

Προσωπικά αντικείμενα με ημερομηνία λήξης

Οι κανόνες υγιεινής και η προσωπική μας αίσθηση καθαριότητας επιβάλλουν να διατηρούμε καθαρά τα είδη καθημερινής ανάγκης. Η αλήθεια είναι ότι όσο και αν τα τρίψει κάποιος, η χρόνια χρήση δεν αλλάζει. Και τότε είναι που πρέπει να αποφασίσετε να απαλλαγείτε από αυτά.

Νόαμ Τσόμσκι: Η Ελλάδα καταστρέφεται βάσει σχεδίου

Για την Ελλάδα της κρίσης, τους οίκους αξιολόγησης, τη Goldman Sachs, την σχέση Ελλάδας- Τουρκίας και πολλά ακόμα θέματα μίλησε ο  Νόαμ Τσόμσκι.
Ο Τσόμσκι έκανε την πρώτη ερώτηση: «Αλήθεια, τι γίνεται στην Ελλάδα; Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».
Ετοιμαζόμαστε να καταστρέψουμε την παγκόσμια οικονομία. Έτσι μας λένε.

Κυλιόμενες σκάλες για 12.000 κατοίκους! (video)

Μια εντυπωσιακή κατασκευή λύνει τα… «πόδια» των 12.000 κατοίκων σε μια από τις φτωχότερες και πιο βίαιες κοινότητες της πόλης Μεντεγίν, στην Κολομβία. Κυλιόμενες σκάλες 384 μέτρων συνδέουν πλέον την περιοχή με το κέντρο της πόλης.

Ανδρικοί κανόνες που επιτέλους μια γυναίκα οφείλει να μάθει!

Οδεύουμε με βήμα ταχύ προς το 2012, είμαστε γυναίκες που δίνουμε σημασία
στη μόρφωση, την ανεξαρτησία, την πνευματική καλλιέργεια και δεν...

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Κλεπτοκρατίας και συγκάλυψης γωνία...

Όταν ο Γ. Παπανδρέου εξευτέλιζε την Ελλάδα διεθνώς μιλώντας για μια χώρα διεφθαρμένη μέχρι το κόκαλο, κάνοντας ακόμη και Ευρωπαίους αξιωματούχους όπως ο Γιούνκερ να βγουν από τα ρούχα τους για την πρωτοφανή – ακόμη και... στα μάτια τους – αθλιότητα, όταν ο («Μαζί τα φάγαμε») Πάγκαλος αναδεικνυόταν σε αρχιστράτηγο κατά της διαφθοράς, ποιος θα περίμενε ότι, μέσα σε λίγο μόλις καιρό, το «σύστημα ΠΑΣΟΚ» θα οδηγούσε στο περιθώριο κάθε έρευνα περί διαφθοράς;

Η ελληνική κατάρρευση και ο 30ετής πόλεμος που κατέστρεψε την Ευρώπη

Οι Financial Times επιχειρούν μία ιστορική σύγκριση της σημερινής κρίσης στην ευρωζώνη εκτιμώντας πως μπορεί να καταλήξει σε οικονομικό όλεθρο.

Συμβουλή δισεκατομμυριούχου : Επενδύστε σε αγροτικά προιόντα

Ο Αμερικανός επενδυτής και συγγραφέας προφητεύει τεράστιες ελλείψεις προσεχώς σε όλα τα προιόντα και κυρίως τα αγροτικά.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ποιος εφήυρε τον δονητή...


Το έτος 1880, κουρασμένος από το χέρι του, αφου έπρεπε να αυνανίζει χειροκίνητα τις γυναίκες ασθενείς , ο Δρ Joseph Mortimer Granville θα κατοχυρωσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον πρώτο ηλεκτρομηχανολογικό δονητή με φαλλικό σχήμα.

Η φάρσα με τον γάιδαρο που μιλάει -Δείτε το βίντεο!

O γάιδαρος είναι δεμένος σε ένα δέντρο και αποδεικνύεται πολύ κοινωνικός - Ανοίγει διάλογο με όποιον τον πλησιάζει !Όλα έγιναν σε ένα παραδοσιακό χωριό του νομού. Μια ομάδα νεαρών, έδεσε το γαϊδαρό της, σε ένα χωράφι και έβαλε κάτω από τη σέλα ένα μεγάφωνο...

«Πυθία 1»: Α' μέρος. Πολιτική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με την υπόθεση Βατοπεδίου

Όπως αναφέρει το περιοδικό "Επίκαιρα", σχέδιο δολοφονίας του Κ. Καραμανλή φέρεται να εκπονήθηκε από "συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες" και ανατέθηκε σε τουλάχιστον είκοσι Έλληνες συνεργάτες τους, που "δεν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο". Η στάση του Καραμανλή για την ενεργειακή πολιτική, αλλά και γενικότερα η εξωτερική και οικονομική πολιτική που ασκούσε φαίνεται πως είχε ενοχλήσει τόσο τους..

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Τα δέκα καλύτερα Ελληνικά χωριά!

Η Ελλάδα έχει ομορφιές. Μέσα σε αυτές και τα παραδοσιακά χωριά της. Παρουσιάζουμε τα 10 καλύτερα καθώς και λίγα λόγια για το καθένα...

Από πού πήραν το ονομά τους οι 12 μήνες;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ από που πήραν τα ονόματά τους οι μήνες του χρόνου; Δείτε το παρακάτω άρθρο για να μάθετε.

IΑΝΟΥΑΡΙΟΣ:

Ο πρώτος μήνας του χρόνου πήρε το όνομά του από τον… θεό των Ρωμαίων τον Ιανό (Janus).

Ο τραπιστής μοναχός και το καρύδωμα της γαλοπούλας

Μέχρι και τη δεκαετία του ’50 τα Χριστούγεννα ήταν η τρίτη γιορτή του χρόνου. Οχι τόσο σημαντική όσο το Πάσχα και στη σκιά της Πρωτοχρονιάς, που ήταν η μέρα που δίνονταν οι μπουναμάδες, τα Χριστούγεννα δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια γιορτή πιο χαρούμενη από τα Φώτα, αφού άνοιγε το 15θήμερο του κλεισίματος των σχολείων, αλλά λίγο ξένη.

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ - ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ

Αυξάνονται και πληθύνονται οι ηθοποιοί που συμμετέχουν σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Με το δικό τους στίγμα αποτυπώνουν στον φακό χαρακτήρες γνώριμους και σίγουρα αξιομνημόνευτους. Ένας εξ αυτών είναι ο Μανώλης Μαυροματάκης, ο ηθοποιός απο ...

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Το γατάκι του... Τσακ Νόρις! (Video)

Εντυπωσιακό θάρρος δείχνει ένα μικρό γατάκι που τα βάζει με ένα ροτβάιλερ.
Βίντεο, το οποίο έχει ανέβει στο You Tube και έχουν δει περισσότεροι από 800.000 και έχουν σχολιάσει 1.400 χρήστες (μέχρι στιγμής) δείχνει ένα γατάκι όχι απλώς να μην πτοείται από το μεγάλο σκύλο, αλλά να του επιτίθεται κιόλας.

Τα Χριστούγεννα στον ελληνικό παραδοσιακό πολιτισμό

 «Ο μικρός σαλπιγκτής» Γ.Ιακωβίδηs
Το Δωδεκαήμερο των Χριστουγέννων αντικατέστησε πιθανότατα αρχαιοελληνικές ή ρωμαϊκές γιορτές, όπως τα Σατουρνάλια, τα Κρόνια κ.ά., συνδεδεμένες με τις χειμερινές τροπές του ήλιου (το χειμερινό ηλιοστάσιο στις 22 Δεκεμβρίου).

Στοιχηματίζουν έξοδο Ελλάδας από ευρωζώνη το 2012!

«Θα συνεχίσει η Ελλάδα να χρησιμοποιεί το νόμισμα του ευρώ μέχρι και το τέλος του 2012;» είναι το ερώτημα που "παίζουν" διαδικτυακά οι μεγάλες εταιρείες στοιχημάτων ανά τον κόσμο!
Οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες, δείγμα της ανασφάλειας που δείχνουν οι ξένοι ως προς τη χώρα μας.

WSJ: "Τράπεζες των ΗΠΑ αλλάζουν σε δραχμές την ισοτιμία με το δολάριο"!

"Καλή χρονιά με το νέο σας νόμισμα, την δραχμή", εύχονται τουλάχιστον δύο αμερικανικές μεγάλες τράπεζες ("παγκόσμιας εμβέλειας" χαρακτηρίζονται), οι οποίες ωστόσο δεν κατονομάζονται, από δημοσίευμα της  Wall Street Journal, καθώς αποφάσισαν να ..

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Η ιστορία και η εξέλιξη της θανατικής ποινής από την γκιλοτίνα μέχρι την ηλεκτρική καρέκλα(video)

INFOWAR - ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ

Η εκπομπή προσπαθεί μέσα από τους στίχους τραγουδιών, βίντεο και ταινίες να προσεγγίσει τη θανατική ποινή, αναζητώντας τις οικονομικές και πολιτικές προεκτάσεις των εκτελέσεων.

Το ψηφιοποιημένο σημειωματάριο του Νεύτωνα (δείτε σε ποια γλώσσα έγραφε τις σημειώσεις του)

Online, για πρώτη φορά, τα ιστορικά χειρόγραφα του Ισαάκ Νεύτωνα.

Το πανεπιστήμιο Κέμπριτζ, όπου δίδασκε ο διάσημος φυσικός και μαθηματικός Ισαάκ Νεύτων, επιτρέπει πλέον για πρώτη φορά τη διαδικτυακή πρόσβαση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου στα ψηφιοποιημένα χειρόγραφα και πρωτότυπα τυπωμένα έργα του μεγάλου επιστήμονα.

Σφήνα σε δύο πολυεθνικές ..μια ελληνική εταιρεία αναψυκτικών

Την κυριαρχία της Coca-Cola και της Pepsi αμφισβητεί πλέον μια καθαρά ελληνική εταιρεία, η Λουξ Μαρλαφέκας, αυξάνοντας διαρκώς τα μερίδιά της στην κατηγορία των αναψυκτικών. Αιτία,

Τρεις αδελφοί έπαθαν έμφραγμα την ίδια ημέρα

Μία εξαιρετικά δυσάρεστη σύμπτωση «χτύπησε» την οικογένεια Γκαροφάλο στη Σικελία της Ιταλίας. Την ίδια ημέρα, τα τρία από τα αδέλφια της οικογένειας, υπέστησαν έμφραγμα, με αποτέλεσμα τα δύο να πεθάνουν.

Τράκαρε Λαμποργκίνι που είχε κερδίσει μόλις έξι ώρες νωρίτερα

Ένας κάτοικος της πολιτείας Γιούτα στις Η.Π.Α. είχε τη μεγάλη τύχη να κερδίσει μια Lamborghini Murcielago Roadster σε διαγωνισμό που έκανε μια αλυσίδα παντοπωλείων στην περιοχή. Είχε όμως επίσης την απίστευτη ατυχία να την τρακάρει μόλις έξι ώρες αφού την παρέλαβε.

Κλέφτες εισέβαλαν σε μαντρί και... άρμεξαν πρόβατα

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη προ ημερών σε μαντρί, σε χωριό κοντά στη Βόνιτσα.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, ένας κτηνοτρόφος αντίκρισε παραβιασμένη την πόρτα που οδηγούσε στο μαντρί με τα πρόβατά του.

Απ΄το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο / Ellinofreneia H TAINIA / Full video 1 hour

Η πρώτη ταινία της «Ελληνοφρένειας» με τίτλο "Από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο" διανεμήθηκε την Κυριακή με τη «Real News». Πρόκειται για «ένα μνημονιακό DVD για τους χρεωμένους Έλληνες που δεν πρέπει να λείπει από κανένα...δάνειο» διάρκειας 60 λεπτών, με τη συμμετοχή των, Λάκη Λαζόπουλου και Μίρκας Παπακωνσταντίνου.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ 21/12/2011 ,ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


Υπερήφανη πατριωτική στάση κράτησε για μια φορά ακόμα ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Πάνος Καμμένος στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας στη Βουλή.

Ατάκες που αφήνουν τις γυναίκες… παγωτό!

Είτε «παγώσουν» είτε όχι από το ιδιόμορφο χιούμορ σου, εσύ θα έχεις κάνει τη διαφορά και φυσικά πάταγο με τέτοιες ατάκες!Το θεματάκι έχει καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα. Μην προσπαθήσετε να ρίξετε κοπέλα με κάτι τέτοια. Οι πιθανότητες δεν σας ευνοούν καθόλου.Ωστόσο, έχουν πλάκα και οι αντιδράσεις των γυναικών στο άκουσμά τους είναι σίγουρα ξεκαρδιστικές!
Να τις απολαύσουμε… 

Περιπτώσεις διαιτητών που έχουν αντιμετωπίσει την οργή των φιλάθλων!!!( 7 VIDEOS)


Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ρέφερι που με τα σφυρίγματα τους έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με φιλάθλους, παράγοντες ακόμα και ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Απίθανες τσάντες προϊόντων!!!


 Μερικές από τις πιο δημιουργικές διαφημίσεις που έχουν τοποθετηθεί σε πλαστικές και χάρτινες σακούλες.

Η Ιστορία των Φόρων στην Ελλάδα (Ντοκιμαντέρ)

 Μηχανή του Χρόνου, με τον Χρίστο Βασιλόπουλο, στη ΝΕΤ.
 Γνωρίζατε ότι στην αρχαία Αθήνα η άμεση φορολογία θεωρούταν ατιμωτική και τυραννική;

Η ιστορική λίμνη των Ιωαννίνων, μειώθηκε από 24 σε 19 χιλ. στρέμματα!

Λόγω καταπάτησης και μπαζώματος. Σκληρές βολές εναντίον της Περιφέρειας Ηπείρου από το Σύλλογο Περιβάλλοντος Ιωαννίνων.
Η λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων, κινδυνεύει με αφανισμό, αφού τα τελευταία χρόνια, λόγω καταπάτησης και μπαζώματος, μειώθηκε η έκτασή της από 24 σε 19 χιλιάδες στρέμματα

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΘΕΝ AIΣΧOΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ!!!

Πώς προέκυψαν η κίτρινη και η κόκκινη κάρτα στο ποδόσφαιρο (;)

Αναρωτηθήκατε ποτέ ως λάτρεις του ποδοσφαίρου ποιός είχε την ιδέα εφαρμογής στο άθλημα της κίτρινης και κόκκινης κάρτας;

Πώς ξεκίνησε αυτή η περιπέτεια με τις αποβολές και τις προειδοποιήσεις;

Οι αστυνομικοί πάσχουν από υπνική άπνοια, αϋπνίες ή διαταραχές των βιορυθμών που συνδέονται με τη νυχτερινή εργασία.

Σχεδόν τέσσερις στους δέκα Αμερικανούς και Καναδούς αστυνομικούς αντιμετωπίζουν προβλήματα ύπνου τα οποία μπορούν να επηρεάσουν την υγεία τους, την απόδοσή τους στη δουλειά και την ασφάλεια όχι μόνο των ίδιων αλλά και των πολιτών, σύμφωνα με μια μελέτη που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

ΜΥΘΩΔΙΑ: ΣΤΙΧΟΙ & ΕΡΜΗΝΕΙΑ (Ντοκιμαντέρ Ελληνική Εκφώνηση)

Τo καλοκαίρι του 2001 δόθηκε στο χώρο των Στηλών του Ολυμπίου Διός μια συναυλία του διάσημου Έλληνα συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου. Από τότε πολλά ερωτηματικά έχουν τεθεί από την κοινή γνώμη αλλά και την επιστημονική κοινότητα. Η υπηρεσία διαστήματος των ηνωμένων πολιτειών, ή αλλιώς NASA, αναθέτει στον Έλληνα συνθέτη τη σύνθεση της μουσικής, η οποία..

Έρχονται οι ειδικές οικονομικές ζώνες

 Το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας προχωράει στη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών (ΕΟΖ). Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ΕΟΖ θα μπορούσαν να δημιουργηθούν σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, οι οποίες δέχονται ισχυρό ανταγωνισμό από γειτονικές.

Το National Geographic βράβευσε την καλύτερη φωτογραφία του 2011

Η καλύτερη φωτογραφία για το 2011, κατά το περιοδικό National Geographic, ανήκει στον Shikhei Goh από την Ινδονησία, ο οποίος κέρδισε χρηματικό έπαθλο 10.000 ευρώ..

Tα βαφτίσια και ο ναυτικός!!! ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Ήταν ένας ναυτικός που ταξίδευε πολύ καιρό στα καράβια.


Πάει λοιπόν και λέει στον καπετάνιο μόλις πιάσανε λιμάνι:


- Καπετάνιε, θέλω άδεια, για να πάω να βαφτίσω το παιδί μου.

Τι Βλέπουν οι γυναίκες ? ( ΜΟΝΟ για άντρες )


ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.....

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

7 περίεργες χρήσεις του καφέ


Για πολλούς μια κούπα καφέ είναι η καλύτερη παρέα μέσα στη μέρα. Αν δεν ανήκεις στους λάτρεις του είδους, υπάρχουν 7 παράξενοι τρόποι χρήσεις του καφέ που αποδεικνύουν πως ένα κουτί καφέ δεν πρέπει να λείπει ποτέ από το ντουλάπι σου.

Η ιστορία της δραχμής (video)

Μια βαριά ιστορία από την αγαπημένη μας δραχμή. Σε πολλούς έχει λείψει και κάποιοι σίγουρα δεν θα την γνωρίσουν ποτέ.

Ας δούμε ένα βίντεο με μια τρομερή συλλογή της δραχμής.


Οι ληστές πατούσαν την κοιλιά της εγκύου – Σκηνές σοκ σε εισβολή σε σπίτι

 

- Σε κατάσταση σοκ η 6 μηνών έγκυος γυναίκα
- Οι ληστές μπήκαν ξημερώματα και αιφνιδίασαν το ζευγάρι
- Την χτυπούσαν και απειλούσαν να την σκοτώσουν!

Ο Τάσσος Παπαδόπουλος, οι πρόθυμοι και οι ...κηπουροί τους!


Του Σάββα Καλεντερίδη
Την προηγούμενη Δευτέρα(21-12-2011 δες εδώ) ήταν η τρίτη επέτειος από το θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου. Η επέτειος πέρασε απαρατήρητη στην Ελλάδα της παρακμής, παρότι πρόκειται για έναν εθνικό ηγέτη που με τη διορατικότητα..

Το γράμμα ενός αγράμματου φυλακισμένου στη γκόμενά του!!!

Πραγματικά απίστευτος ο τύπος….απέδωσε πλήρως με τη δική του “ιερογλυφική” γραφή αυτό που ήθελε!!!
Δείτε παρακάτω την επιστολή και τη μετάφρασή της!!!



Βενάρδος: "ο ληστής με τις γλαδιόλες" - οι ληστείες, η απόδραση και οι νέες εξελίξεις

Πραγματοποίησε δύο από τις εντυπωσιακότερες ληστείες όλων των εποχών στη χώρα μας, απέδρασε με θεαματικό τρόπο από τις φυλακές, ενώ οι κοσμικές εμφανίσεις του και η ερωτική ζωή του αποτελούσαν πρώτο θέμα συζήτησης.

Το χάος μιας επιστροφής στη δραχμή.....



Οι μεγαλύτερες εφημερίδες του κόσμου, αλλά και κορυφαίοι διεθνείς αναλυτές δεν χάνουν ευκαιρία να αναφερθούν στην προοπτική επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή. Οι «New York Times» αναφέρουν ότι η Ελλάδα κάποιο Σαββατόβραδο θα ανακοινώσει ότι εγκαταλείπει το κοινό νόμισμα και επιστρέφει στη δραχμή, τονίζοντας ότι θα προκληθεί....

Αχρηστεύστε τον Τειρεσία, ΤΙΜΙΑ , ΕΥΚΟΛΑ και ΝΟΜΙΜΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΡΗΖΟΥΝ ΤΑ @@ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ


Στην αρχή (1997) ξεκίνησε σαν μια μη κερδοσκοπική εταιρεία για να μπορεί να δίνει πληροφορίες στις τράπεζες , ώστε να αποφεύγετε η δανειοδότηση σε κακοπληρωτές και αφερέγγυους και κατέληξε σήμερα να έχει φακελωμένους ...

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011