Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Η Ρωσία μετά τον Πούτιν(VIDEO) ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑNΤΕΡ!!

Εκπομπή του Στελιου Κουλογλου (Σ.Κ)στις 13 Μαρτίου 2008, όπου ο πρώην Πρόεδρος και νυν Πρωθυπουργός της Ρωσίας Β. Πούτιν παρουσιαζόταν με πολύ αρνητικό τρόπο (ως αδίστακτος, αχάριστος, απάνθρωπος, ανήθικος, πράκτορας κλπ). Αυτά τα κατήγγειλαν ανυπόληπτοι πρώην πράκτορες που είχαν αποσκιρτήσει σε χώρες της Δύσης και διάφοροι άλλοι.


Το ντοκιμαντέρ χαρακτηρίστηκε ως "προπαγανδιστικό" και κινούμενο στην νεο-ψυχροπολεμική γραμμή της Ουάσινγκτον (και ειδικά του Δημοκρατικού Κόμματος στις ΗΠΑ, με το οποίο ο ΣΚ φέρεται να έχει στενές σχέσεις). Και αυτά προβλήθηκαν από την ελληνική κρατική τηλεόραση.

Τελευταία ο Σ.Κ είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στην Κίνα για να γυρίσει ένα ντοκυμανταίρ με τίτλο «από τον Μάο στους Ολυμπιακούς Αγώνες». Η ΕΡΤ απέφυγε να του παραχωρήσει τα δικαιολογητικά για να εξασφαλίσει δημοσιογραφική βίζα. Όπως ψιθυρίζεται πολλοί ανησύχησαν ότι το ντοκιμαντέρ ίσως να κινηθεί στο ίδιο προπαγανδιστικό ψυχροπολεμικό πνεύμα (ανθρώπινα δικαιώματα, Θιβέτ κλπ) και να δημιουργηθούν προβλήματα με το Πεκίνο ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων. ΔΕΣ ΤΟ VIDEO ΠΑΡΑΚΑΤΩ


 

1 σχόλιο: